Ultherapy Wenkbrauwen en Kraaienpootjes

We kennen het allemaal als we wat ouder worden: je kijkt in de spiegel en ziet de huid van je oogleden hangen of zakken. Het komt omdat de huid op je voorhoofd minder stevig wordt en wat gaat verzakken. Het verschilt per persoon welk ouderdom heeft op de huid. Bij de een gaat het meer hangen, bij de ander gaat het meer rimpelen – de zogenaamde kraaienpootjes.

Je ziet er daardoor vermoeider uit dan je je voelt. Crèmes (hoe duur ook..) bieden geen echte oplossing, maar de stap naar een chirurgische ingreep gaat je te ver. Toch zou je wel willen dat je oogleden minder hangen. Dan is de behandeling met Ultherapy de oplossing voor jou. De huid rondom de ogen wordt strakgetrokken, de wenkbrauwen gelift en de kraaienpootjes flink verminderd.

Wenkbrauwlift zonder operatie

Ultherapy is een zeer effectieve behandeling tegen verzakte wenkbrauwen zonder dat je iets in je huid injecteert of er in laat snijden. Via ultrasoundenergie worden geluidsgolven afgegeven aan de onderste huidlaag. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in je huid. Collageen en elastine zorgen voor een jonge, elastische huid. De aanmaak van deze stoffen neemt namelijk af als je ouder wordt, waardoor je huid slapper wordt. 

Met Ultherapy zet je de klok als het ware een beetje terug door de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid te stimuleren. Het resultaat: de huid rondom de ogen wordt strakgetrokken, de wenkbrauwen gelift en de kraaienpootjes flink verminderd. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen hersteltijd nodig. Het resultaat is echter wel snel zichtbaar!

Uitleg Ulthera
De voordelen van Ulthera