Ultherapy Onderkin

Wil jij jouw onderkin weer strak maken zonder operatie? Heel begrijpelijk! Met onze Ultherapy techniek kunnen we op een pijnloze en veilige manier jouw onderkin weer strak maken door de eigen collageen aanmaak een boost te geven. De behandeling is wetenschappelijk bewezen en heeft een FDA goedkeuring. Een gemakkelijk alternatief voor het verstrakken van de onderkin!

Ontstaan onderkin

Een onderkin komt vaak voor bij mensen met overgewicht of bij oudere mensen. Wanneer er sprake is van overgewicht, hoopt het vet zich op onder de kin. Het beste is natuurlijk om je onderkin zelf weg te werken. Afvallen zorgt daarbij voor het beste resultaat. Jammer genoeg kan de huid verslappen nadat je bent afgevallen en blijft de onderkin dus zichtbaar. Met een Ultherapy behandeling pak je die onderkin aan.

Naarmate je ouder wordt, neemt het collageen in je huid af. Hierdoor wordt de huid slapper en de onderkin is een plek waar dat snel zichtbaar wordt. Met behulp van Ultherapy worden beide vormen effectief aangepakt.

Ultherapie behandeling onderkin

De Ultherapie behandeling aan de onderkin duurt tussen de 30 en 90 minuten. Na deze behandeling is het optimale resultaat na 3 tot 4 maanden zichtbaar. Dat resultaat blijft tot twee jaar zichtbaar.  De huid rondom de kin wordt strakgetrokken en de onderkin vermindert flink.

Onderkin verstrakken zonder operatie

Als je je stoort aan de verslapte huid onder je kin kun je een behandeling met Ultherapy laten uitvoeren. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag stimuleert Ultherapy de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt behandeling met Ultherapy voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid. Je onderkin gaat weg zonder snijden of injecties en je hebt geen hersteltijd!

Uitleg Ulthera
De voordelen van Ulthera
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien