Ultherapy kaaklijn

Wanneer je ouder wordt, zal je huid minder sterk worden. Naast het ontstaan van rimpels, zal je huid ook wat gaan hangen of zakken. De combinatie van de onderkin en wangen die gezakt zijn, geeft je gezicht een vermoeide uitstraling. Omdat de mondhoeken ‘meezakken’, kan je uitstraling als ‘boos’ ervaren worden. Om een strakke kaaklijn te krijgen, vindt de Ultherapy behandeling voor de kaaklijn plaats bij de wangen en onderkin.

Ontstaan van een hangende kaaklijn

Door het ouder worden gaat de huid hangen, er wordt minder of geen nieuwe collageen geproduceerd door het lichaam. De huid verliest elasticiteit en kracht. Per persoon verschilt hoe sterk het effect van ouderdom is op de collageenproductie, vandaar ook het verschil in hangen en rimpelen van de huid. De Ultherapie kan in beiden gevallen een positieve impact hebben.

Ultherapie behandeling Kaaklijn

Het optimale resultaat van de Ultherapy behandeling is na 3 tot 4 maanden zichtbaar. De wangen gaan minder hangen en de onderkin is gekrompen zo is de kaaklijn weer duidelijk zichtbaar. Het resultaat blijft twee jaar zichtbaar.

Kaaklijn verstrakken zonder operatie

Als je je stoort aan de verslapte kaaklijn kun je een behandeling met Ultherapy laten uitvoeren. Ultherapy is een effectieve behandeling voor huidverbetering bij de eerste tekenen van het verouderingsproces. Als je ouder wordt maakt je huid minder collageen aan waardoor je huid wat slapper wordt en er rimpeltjes ontstaan. Deze innovatieve methode maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie om de huid te verstrakken. 

De geluidsgolven werken tot in de diepste huidlagen waardoor de natuurlijke aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Door de toename van collageen in de huid wordt de huid als het ware strak getrokken en gelift op natuurlijke wijze. Ultherapy is de ideale behandelmethode voor huidverjonging zonder operatie en zonder hersteltijd.

Uitleg Ulthera
De voordelen van Ulthera