Ultherapy Hals

Heb jij last gekregen van een slappe huid rondom de hals? Ben je zoveel afgevallen dat je hals wat slapper is geworden? Dat is vervelend. Met behulp van een ultherapie-behandeling zorgen wij dat de huid rond de hals er weer stralend en strak uitziet.

Geen losse huid meer rond de hals

De hals is een plek waar het verlies van elasticiteit meteen zichtbaar is. Ook zien we in onze klinieken veel mensen waarbij de huid van de hals sterk verslapt is, nadat ze flink zijn afgevallen. Dat is vervelend. Ultherapy is bij uitstek geschikt om deze slappe huid aan te pakken. Door de aanmaak van lichaamseigen collageen te stimuleren.

Een strakke hals door Ultherapie

De hals is een van de vele lichaamsdelen waar Ultherapie voor uitstekend resultaat kan zorgen. De verslapte huid in de hals zal worden strakgetrokken waardoor jouw hals er weer prachtig uit zal zien. De behandeling wordt gedaan door middel van ultrasound technologie. Deze methode zorgt ervoor dat je lichaam zelf meer collageen gaat aanmaken, de behandeling zal dus plaatsvinden zonder operatie.

Hals behandelen

Er is slechts één Ultherapie behandeling nodig wanneer je af wil van de losse huid rondom de hals. De behandeling duurt meestal tussen de 30 en 90 minuten. Dit resultaat is zichtbaar na twee tot drie maanden en optimaal tussen de drie en vier maanen. De huid zal na deze periode egaler voelen en ogen.

Resultaat Ultherapie Hals

Het resultaat van de behandeling is een verstrakking en versteviging van de huid, waardoor de huid een jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen en worden minder zichtbaar.

Halslift zonder operatie

Een halslift zonder operatie en zonder littekens, het kan! Ulthera Kliniek is de grootste van Nederland met Ultherapy behandelingen. Bij de Ultherapy behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound om dieper in de huid van het gezicht te kunnen kijken en te behandelen in vergelijking tot andere collageen versterkende behandelingen.

Als je je stoort aan de verslapte hals, kun je een behandeling met Ultherapy laten uitvoeren. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag van de kin en wangen stimuleert Ultherapy de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt behandeling met Ultherapy voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van het gelaat. Je hals wordt weer strak zonder snijden of injecties en je hebt geen hersteltijd!

Halslift bij Ulthera Kliniek

Nadat je een gratis consult voor een Ultherapy behandeling hebt aangevraagd, zullen we telefonisch contact met je opnemen voor een eerste screening en plannen we het consult met je in. Op deze manier kunnen wij jouw persoonlijke behandelplan voorbereiden en ben jij op de hoogte wat er van je verwacht wordt bij het behandelen van je hals. Tijdens de afspraak zullen we je vriendelijk ontvangen en het persoonlijke behandelplan nogmaals doornemen. Gemiddeld duurt een behandeling om je hals te verstrakken 30 tot 90 minuten. Na de Ultherapie behandeling heb je geen hersteltijd, je kunt dus meteen weer aan het werk. We plannen graag na 5 maanden een controleafspraak in om het Ultherapy resultaat te bekijken.

Uitleg Ulthera
De voordelen van Ulthera
Begin nu als je er weer
strak uit wilt zien