Ultherapy Decolleté

Net als in de hals en het gezicht ontstaan er fijne lijntjes in het decolleté wanneer je huid veroudert. Dit deel van je huid is vaak blootgesteld aan UV-straling, waardoor er eerder rimpels kunnen ontstaan. Stoor jij jezelf aan zichtbare lijnen en rimpels in je decolleté? Dan kun je ze eenvoudig verminderen met Ultherapy.

Een strak en egaal decolleté

Heb jij last van rimpels rondom jouw decolleté? Deze rimpels zijn te bestrijden door middel van een Ultherapie. Bij Ultherapie wordt er gebruik gemaakt van ultrasound technologie, dat ervoor zorgt dat de (natuurlijke) productie van collageen opnieuw op gang wordt gebracht. De Ultherapie behandeling bij Ulthera Kliniek zal ervoor zorgen dat de rimpels in en rondom je decolleté worden strakgetrokken.

Decolleté verstrakken zonder operatie

Als je je stoort aan de verslapt decolleté kun je een behandeling met Ultherapy laten uitvoeren. Het is een innovatieve en zeer effectieve behandeling met ultrasoundenergie. 

Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag van het decolleté stimuleert Ultherapy de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt behandeling met Ultherapy voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van het gelaat. Je decolleté verstrakt zonder snijden of injecties en je hebt geen hersteltijd!

Uitleg Ulthera
De voordelen van Ulthera