Ultherapy Bovenarmen

Heb je last van slapper wordende bovenarmen door het ouder worden, of ben je de laatste tijd flink afgevallen? Een slappe huid rond de bovenarmen is natuurlijk enorm vervelend.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Een ultherapie-behandeling bij onze kliniek resulteert in een strakkere huid rond jouw bovenarmen.

Het verstrakken van de bovenarmen

Ulthera Kliniek gebruikt de behandelingen voor diverse delen van het lichaam. Ook de bovenarmen kunnen dus op een mooie manier worden behandeld door middel van onze ultrasound technologie. Met behulp van deze technologie brengt je lichaam zelf de (her)productie van collageen op gang.

De behandeling staat erom bekend dat het wordt uitgevoerd zonder operatie. Ondanks dat er niet wordt gesneden in je bovenarmen worden ze wel gelift en zien ze er na de behandeling weer strakker en jonger uit. De slappe huid rondom de bovenarmen zal worden verstevigd en worden strakgetrokken. Een behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Deze behandeling duurt tussen de 30 en 90 minuten.

Bovenarmen verstrakken zonder operatie

Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag van de bovenarmen stimuleert Ultherapy de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt behandeling met Ultherapy voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de bovenarmen. De hangende huid gaat weg zonder snijden of injecties en je hebt geen hersteltijd!

Verstevigen zonder operatie met Ultherapy

Ultherapy is een zeer effectieve behandeling tegen verzwakte huid zonder dat je iets in je huid injecteert of er in laat snijden. Via ultrasoundenergie worden geluidsgolven afgegeven aan de onderste huidlaag. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in je huid. Collageen en elastine zorgen voor een jonge, elastische huid. De aanmaak van deze stoffen neemt af als je ouder wordt, waardoor je huid slapper wordt. 

Met Ultherapy zet je de klok als het ware een beetje terug door de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid te stimuleren. Het resultaat: je huid wordt strakker en verjongt, net als bij een facelift. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen hersteltijd nodig.

Uitleg Ulthera
De voordelen van Ulthera