ULTHERAPIE WENKBRAUWEN EN KRAAIENPOOTJES

Weer strakke wenkbrauwen door ultherapie

Wanneer je ouder wordt zal dit uiteindelijk je gezicht tekenen, naast het ontstaan van rimpels zal je huid ook wat gaan hangen of zakken. Vooral rond de ogen (de oogleden en wenkbrauwen) wordt dit als een probleem ervaren. Het geeft je een vermoeide blik, wat natuurlijk niet zo hoeft te zijn. Een medische ingreep is een oplossing maar dit is niet zomaar iets. Wanneer crémes niet werken is een behandeling met Ultherapie de juiste oplossing! Ultherapie werkt met ultrasound en helpt de productie van nieuw collageengroei te stimuleren. Hierdoor gaat jouw huid er weer jonger uitzien! Zo wordt jouw wenkbrauw gelift (zonder operatie of fillers) en kan zelfs jouw ooglid gecorrigeerd worden.

Ultherapie aan de kaaklijn

Kosten van de ulthera wenkbrauwen behandeling

De kosten voor een behandeling van uw wenkbrauwen en kraaienpoten is afhankelijk van het aantal behandelingen. In sommige gevallen worden namelijk meerdere behandelingen geadviseerd om een gewenst resultaat te behalen.

Voor een richtprijs van Ultherapy voor wenkbrauwen en kraaienpootjes kunt u onze prijslijst raadplegen. Voor deze prijs worden uw wenkbrauwen gelift en de kraaienpootjes verminderd. Let wel dat het resultaat pas op zijn best is na 2 of 3 maanden.

Ulthera behandeling

Wenkbrauwen laten behandelen

Om de huid rond de ogen strak te krijgen proberen mensen vaak cremes, dit werkt echter niet altijd. In zulke gevallen is er helaas weinig dat je er zelf aan kunt doen. Gezond leven helpt natuurlijk altijd om de veroudering van de huid tegen te gaan. Een ultherapie behandeling maakt de huid weer strak zonder operatie, chirurgische ingreep of botox injecties. Er wordt gebruik gemaakt van ultrasound technologie, dit zorgt ervoor dat de (natuurlijke) productie van collageen opnieuw op gang wordt gebracht, wat bijdraagt aan een weer strakkere en stralende huid rondom de ogen.

Ultherapie Behandeling Wenkbrauwen

De ultherapie behandeling aan de wenkbrauwen en kraaienpootjes duurt tussen de 15 en 90 minuten en is eenmalig. Na deze behandeling wordt het resultaat direct zichtbaar. Houdt er rekening mee dat dit resultaat tijdelijk is. Het uiteindelijke resultaat is na 2 tot 3 maanden zichtbaar en blijvend. De huid rondom de ogen is weer strakgetrokken, de wenkbrauwen zijn gelift en de kraaienpootjes zijn helemaal weg of flink verminderd.

Resultaat wenkbrauwen

Ultherapie wenkbrauwen voor en na

Ontstaan van kraaienpootjes en hangende wenkbrauwen

Door ouderdom zal de huid wat gaan hangen, naar verloop van tijd produceert het lichaam minder of geen nieuwe collageen. Hierdoor verliest de huid kracht en elasticiteit. Dit zorgt er dan voor dat de huid gaat hangen en plooien. Het verschilt per persoon wat voor effect de ouderdom heeft op de huid, bij de een gaat het meer hangen, bij de ander meer rimpelen. De Ultherapie behandeling helpt in beiden gevallen. En zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen gelift worden zonder medische ingreep.

Ulthera Kliniek

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht van onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.