ULTHERAPIE ONDERKIN

WEER EEN STRAKKE ONDERKIN DOOR ULTHERAPIE

Wil je graag van je onderkin af, maar ben je bang voor een chirurgische ingreep of een liposuctie behandeling? Ulthera Kliniek biedt de ideale oplossing! Een ultherapie behandeling aan de onderkin zorgt ervoor dat het teveel aan vet onder uw kin wordt verwijderd zonder spuit of operatie.

Ultherapie aan de kaaklijn

Ontstaan van de Onderkin

Een onderkin komt vaak voor bij mensen met overgewicht of bij oudere mensen. Wanneer er sprake is van overgewicht hoopt het vet zich op onder de kin. Bij ouderdom daarentegen wordt de huid in je gezicht wat minder elastisch waardoor de huid gaat hangen. Door de hangende huid ontstaat de onderkin. 

Ulthera behandeling

ONDERKIN LATEN BEHANDELEN

Het beste is natuurlijk om je onderkin zelf weg te werken. Afvallen zorgt daarin voor het beste resultaat. Helaas is het soms dat je zoveel kan afvallen als je wil maar de onderkin deels blijft bestaan. Een ultherapie behandeling haalt de onderkin weg zonder operatie, chirurgische ingreep of botox injecties. Er wordt gebruik gemaakt van ultrasound technologie, dit zorgt ervoor dat de (natuurlijke) productie van collageen opnieuw op gang wordt gebracht, wat bijdraagt aan een weer strakkere en stralende huid rondom de kin.

Ultherapie Behandeling Onderkin

De ultherapie behandeling aan de onderkin duurt tussen de 15 en 90 minuten en is eenmalig. Na deze behandeling is resultaat direct zichtbaar. Houdt er rekening mee dat dit resultaat tijdelijk is. Het uiteindelijke resultaat is na 2 tot 3 maanden zichtbaar en blijvend. De huid rondom de kin is weer strakgetrokken en de onderkin is helemaal weg of flink verminderd.

RESULTAAT ONDERKIN

ULTHERAPIE RESULTAAT HALS​
Ulthera Kliniek

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht van onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.