ULTHERAPIE Kaaklijn

Een strakke kaaklijn door ultherapie

Wanneer je ouder wordt zal je huid minder sterk worden, naast het ontstaan van rimpels zal je huid ook wat gaan hangen of zakken. Onder de kaaklijn valt dit natuurlijk op. De combinatie van de onderkin en wangen die gezakt zijn geven je gezicht een boze en vermoeide uitstraling. Om een strakke kaaklijn te krijgen vindt de Ulthera behandeling voor de kaaklijn plaats bij de wangen en onderkin. Anders dan een medische ingreep is een Ulthera behandeling niet invasief, het werkt met ultrasound om het collageen te reactiveren en zo de huid strak te maken.

Ultherapie aan de kaaklijn

Kosten van de ulthera Kaaklijn behandeling

De kosten voor een behandeling van uw kaaklijn zijn afhankelijk van het aantal keer dat deze behandeld dienen te worden. Voor een richtprijs kunt u onze prijslijst raadplegen. Voor deze prijs worden uw wangen gelift, de onderkin verminderd en de hals strakker gemaakt. Let wel dat het resultaat pas op zijn best is na 2 of 3 maanden.

Ulthera behandeling

Kaaklijn laten behandelen

De hangende onderkin wordt door veel mensen als erg negatief ervaren. Er zijn behalve gezond leven weinig dingen die je zelf kunt doen aan de onderkin, terwijl de meeste er wel vanaf willen. Een ultherapie behandeling maakt de huid weer strak zonder operatie, chirurgische ingreep of botox injecties. Er wordt gebruik gemaakt van ultrasound technologie, dit zorgt ervoor dat de (natuurlijke) productie van collageen opnieuw op gang. Het laten behandelen is hierdoor een van de beste oplossingen.

Ultherapie Behandeling Kaaklijn

De Ultherapie behandeling voor de kaaklijn gebruikt geen injecties of operaties. Zo is dit een van de meest natuurlijke behandelingen. De behandeling duurt van 15 tot 90 minuten en behandelt de onderkin en de wangen. Na de behandeling is er direct resultaat zichtbaar, dit is vaak slechts tijdelijk. Het uiteindelijke resultaat is na ongeveer 2 of 3 maanden zichtbaar. De wangen gaan minder hangen en de onderkin is gekrompen zo is de kaaklijn weer duidelijk zichtbaar. Enkele resultaten zijn in de afbeeldingen hiernaast te zien.

Resultaten Kaaklijn Behandeling

Ontstaan van een hangende kaaklijn

Door het ouder worden gaat de huid hangen, er wordt minder of geen nieuwe collageen geproduceerd door het lichaam. De huid verliest elasticiteit en kracht. Per persoon verschilt hoe sterk het effect van ouderdom is op de collageenproductie, vandaar ook het verschil in hangen en rimpelen van de huid. De Ultherapie kan in beiden gevallen een positieve impact hebben.

Ulthera Kliniek

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht van onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.