ULTHERAPIE HALS

EEN STRAKKE HALS DOOR ULTHERAPIE

Heb jij last gekregen van een slappe huid rondom de hals? Ben je zoveel afgevallen dat je hals wat slapper is geworden? Dat is vervelend. Met behulp van een ultherapie-behandeling zorgen wij dat de huid rond de hals er weer stralend en strak uitziet. 

Ultherapie aan de kaaklijn

GEEN LOSSE HUID MEER ROND DE HALS

De hals is een van de vele lichaamsdelen waar ultherapie voor uitstekend resultaat kan zorgen. De verslapte huid in de hals zal worden strakgetrokken waardoor jouw hals er weer prachtig uit zal zien. De behandeling wordt gedaan door middel van ultrasound technologie. Deze methode zorgt ervoor dat je lichaam zelf meer collageen gaat aanmaken, de behandeling zal dus plaatsvinden zonder operatie. 

Ulthera behandeling

Zonder Operatie of spuit

De Ulthera behandeling is uiterst geschikt voor mensen die nog niet toe zijn aan een chirurgische ingreep of een botox-behandeling. Ultherapie is de ultieme behandeling als het gaat om ingrepen zonder dat er in de huid wordt gesneden. Door ultherapie toe te passen zit je na de behandeling weer lekkerder in je vel. Nooit meer last van een overtollige of slappe huid rond de hals. Voel je weer comfortabel.

SLECHTS 1 ULTHERAPIE BEHANDELING nODIG

Er is slechts één Ultherapie behandeling nodig wanneer je af wil van de losse huid rondom de hals. De behandeling duurt meestal tussen de 15 en 90 minuten en levert direct resultaat op. Dit resultaat is echter niet blijvend, het uiteindelijke gewenste resultaat zal zichtbaar zijn na 2 tot 3 maanden. De huid zal na deze periode egaler voelen en ogen.  

ulthera behandeling voorbeeld

RESULTAAT HALS

ULTHERAPIE RESULTAAT HALS​

RESULTAAT

Sommige patiënten zien al effect direct na de behandeling, maar de optimale resultaten worden pas zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Het resultaat van de behandeling is een verstrakking en versteviging van de huid, waardoor de huid een jonger uiterlijk krijgt. Rimpels vervagen en worden minder zichtbaar.

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht van onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.  

Ulthera Kliniek