ULTHERAPIE DECOLLETÉ

Ultherapie behandeling aan het decolleté

Over het algemeen wordt er weinig aandacht besteed aan de verzorging van het decolleté. Het kan voorkomen dat naarmate je ouder wordt zal je wellicht te maken krijgen met rimpels in en rondom je decolleté. Een gezonde levensstijl en een goede huidverzorging kan de afname van collageen beperken. Dit voorkomt rimpels in het decolleté op latere leeftijd.

Ulthera behandeling Decollete
ulthera behandeling voorbeeld

EEN STRAK EN EGAAL DECOLLETE

Heb jij last van rimpels rondom jouw decolleté? Deze rimpels zijn te bestrijden door middel van een ultherapie. Bij ultherapie wordt er gebruik gemaakt van ultrasound technologie, dat ervoor zorgt dat de (natuurlijke) productie van collageen opnieuw op gang wordt gebracht. De ultherapie behandeling bij Ulthera Kliniek zal ervoor zorgen dat de rimpels in en rondom je decolleté worden strakgetrokken. 

ULTHERAPIE DECOLLETE

Voor de behandeling aan het decolleté is er slechts één behandeling nodig. Deze behandeling duurt meestal tussen de 15 en 90 minuten. Na de behandeling zal het decolleté er weer strakker en jonger uitzien. Er wordt niet in je lichaam gesneden of botox geïnjecteerd, iets waar veel mensen bang voor zijn. Ultherapie is nog relatief onbekend, maar tegenwoordig een steeds bekendere en populairdere behandeling.

RESULTAAT DECOLLETE

slide_decolleté

RESULTAAT

Het uiteindelijke resultaat zal zichtbaar zijn na ongeveer 2 tot 3 maanden. 

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht van onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.  

Ulthera Kliniek