ULTHERAPIE BOVENARMEN

STRAKKERE BOVENARMEN DOOR ULTHERAPIE

Heb je last van slapper wordende bovenarmen door het ouder worden, of ben je de laatste tijd flink afgevallen? Een slappe huid rond de bovenarmen is natuurlijk enorm vervelend.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak. Een ultherapie-behandeling bij onze kliniek resulteert in een strakkere huid rond jouw bovenarmen.

Het verstrakken van de bovenarmen

De behandeling van Ulthera is uiterst geschikt voor mensen die een wat slappere huid hebben rondom de bovenarmen maar het niet zien zitten om een chirurgische ingreep of een botox behandeling te ondergaan. Ultherapie is hierin de uitkomst. Kom langs bij Ulthera Kliniek en vraag naar de behandeling. Wij staan klaar om je te helpen.

ULTHERAPIE BOVENARMen

BEHANDELING ZONDER OPERATIE

Ulthera Kliniek gebruikt de behandelingen voor diverse delen van het lichaam. Ook de bovenarmen kunnen dus op een mooie manier worden behandeld door middel van onze ultrasound technologie. Met behulp van deze technologie brengt je lichaam zelf de (her)productie van collageen op gang. 

Ulthera behandeling
ulthera behandeling voorbeeld

De behandeling staat erom bekend dat het wordt uitgevoerd zonder operatie. Ondanks dat er niet wordt gesneden in je bovenarmen worden ze wel gelift en zien ze er na de behandeling weer strakker en jonger uit. De slappe huid rondom de bovenarmen zal worden verstevigd en worden strakgetrokken. Een behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Deze behandeling duurt tussen de 15 en 90 minuten.

RESULTAAT

De meeste patiënten zien na de behandeling direct resultaat, maar dit effect is tijdelijk. Het uiteindelijke resultaat bij de bovenarmen heeft tijd nodig. De eerste resultaten zullen te zien zijn na ongeveer 2 tot 3 maanden. Wees dus niet bang dat de behandeling mislukt is als je geen resultaat ziet. Na deze periode zien jouw bovenarmen en weer jonger uit en is de huid strak getrokken. Je bent verlost van de verslapte huid en durft misschien zelfs weer korte mouwen te dragen!

Bovenarm

Ulthera Kliniek

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het overzicht van onze prijzen of neem contact op voor meer informatie.