Facelift zonder operatie

Een facelift zonder operatie en zonder littekens, het kan! Ulthera Kliniek is de grootste van Nederland met Ultherapy behandelingen. Bij de Ultherapy behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound om dieper in de huid van het gezicht te kunnen kijken en te behandelen in vergelijking tot andere collageen versterkende behandelingen.

Ultherapie is dé non-invasieve behandeling voor huidverjonging

Met behulp van een echo kan onze behandelaar zien in welke huidlaag versterkt moet worden, zodat de behandeling alleen daar plaatsvindt zonder omliggende structuren te beschadigen. Niet alleen maakt dat de Ulthera behandeling veilig, het werkt ook het meest effectief omdat je precies ziet waar de energie moet worden afgegeven. 

Ulthera behandeling Decollete
ulthera behandeling voorbeeld

Facelift zonder operatie

Jelline van der Burg, huidtherapeut bij IET Skin: ‘Wanneer je merkt dat je huid de eerste tekenen van huidverslapping laat zien, bieden non-invasieve behandelingen die hitte in de huid stimuleren uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan Ultherapy. 

Met deze Ulthera behandeling wordt er op een non-invasieve manier hitte in de huid gebracht door middel van micro-geluidsgolven. Ulthera is uniek doordat je met een echo precies in de huid kunt kijken en kan zien waar je deze hitte dient af te geven. Nieuw collageen wordt gevormd en een stevigere huid zal in de loop van enkele maanden zichtbaar zijn. Dit geldt logischerwijs niet alleen voor de huid in het gelaat, maar ook de rest van het lichaam.’

Resultaat facelift zonder operatie

Resultaat Ultherapie Onderkin
RESULTAAT

Het uiteindelijke resultaat zal zichtbaar zijn na ongeveer 2 tot 3 maanden.