Ervaringen Beroemdheden Ultherapy

Veel topberoemdheden zijn begonnen met Ultherapy als hun perfecte-huidoplossing, waaronder:

Jennifer Aniston

Er zijn veel redenen waarom een beroemdheid als Jennifer Aniston, die bekend staat om haar vlekkeloze veroudering, Ultherapy geweldig zou vinden. Het is een uitstekend niet-chirurgisch alternatief voor een facelift; je hoeft geen incisies, verdoving of lange hersteltijden te ondergaan. De behandeling kan in 30-90 minuten worden uitgevoerd en de ultrasone beeldvorming en transducers zijn op maat gemaakt voor elke patiënt.

De behandeling betekent dat patiënten geen vrij hoeven te nemen om te herstellen, wat betekent dat drukke beroemdheden geen vrij hoeven te nemen van hun werk. Jennifer Aniston is een beroemdheid die fillers en operaties wil vermijden, dus Ultherapy, dat de natuurlijke genezingsmechanismen van het lichaam activeert om de huid strakker te maken, is perfect voor haar.

CHRISTIE BRINKLEY

Dat Christie Brinkley er beter uitziet en zich beter voelt dan ooit, heeft ze te danken aan een vegetarisch dieet, regelmatige lichaamsbeweging en Ultherapy! Ze worstelde met een verslapte huid en koos voor Ultherapy. Ze vond de behandeling zo geweldig dat ze woordvoerder werd voor het merk! “Schoonheid zou eigenlijk moeten gaan over je op je best voelen,” zegt Brinkley.

COURTNEY COX

Het is moeilijk te geloven dat Courtney Cox bijna 50 jaar oud is, maar ze schrijft haar mooie huid toe aan Ultherapy en Botox-injecties. “Ik heb net Ultherapy gedaan, dat collageen produceert, en ik ga binnenkort Fraxel doen, dat zal die bruine vlekken op mijn armen, borst en gezicht wegwerken,” zegt Cox. Ze schrijft haar glans ook toe aan dagelijks hydrateren, gehydrateerd blijven en regelmatig sporten.

VANESSA WILLIAMS

Vanessa Williams, het wereldberoemde model en actrice, geeft toe dat ze een paar keer Ultherapy heeft gedaan – drie keer om precies te zijn! Ze legde uit dat haar visagiste na de behandeling vroeg hoe ze haar huid zo strak kreeg – waardoor ze steeds terugkwam voor meer. “Het duurt 12 minuten om te doen en het is iets gemakkelijks dat mijn nek, kin, ogen en voorhoofd strakker kan maken,” legt Williams uit.

Waarom houden beroemdheden van deze behandeling?

Ultherapy maakt gebruik van ultrasone energie om de collageenproductie in de diepste laag van de huid te stimuleren. De resultaten van deze procedure worden na 2-3 maanden volledig zichtbaar en de procedure is minimaal invasief, waardoor er geen downtime nodig is. Je kunt last hebben van roodheid, zwelling en een gevoelige huid, maar dit verdwijnt vanzelf na een paar dagen. De dag na de behandeling kun je je normale activiteiten hervatten.

 

Beroemdheden houden van Ultherapy omdat het het volgende biedt:

  • Snelle proceduretijden.
  • Minder tekenen van rimpels.
  • Verhoogde collageenproductie.
  • Gelifte verslapte huid.
  • Verbeterde textuur en fijne lijntjes.
  • Geen naalden of operaties nodig.
  • Snelle hersteltijd.
  • Langdurige resultaten.
  • Effectief voor alle huidtypes.
De voordelen van Ulthera
8.000+ behandelingen