Resultaten Ulthera Behandeling

Het effect is in sommige gevallen direct zichtbaar, dit is vaak tijdelijk waardoor het resultaat eerst weer iets afneemt. Het optimale resultaat is dan ook pas zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Dit resultaat zal een versteviging en verstrakking van de huid zijn. Hierdoor vervagen rimpels en krijgt uw huid en u een jonger uiterlijk.

Ultherapie kan gecombineerd worden met andere behandelingen zonder eventuele problemen. Een combinatie met een fractionele laserbehandeling of fillers kan het resultaat van Ultherapie versterken.

Van iedere cliënt maken we uitgebreide voor- en na foto’s. Op die manier kun je zelf het resultaat van de behandeling goed beoordelen. Ook benieuwd wat onze Ulthera behandeling voor jou kan betekenen? Maak dan nu een afspraak:

Merz voelt zich vereerd om door The New Beauty Awards uitgekozen te zijn als ‘Best in Class’-prijswinnaars voor onze Ultherapy®. 

Voor en na foto's van Ultherapy

Ultherapy Decolleté 1 Voor Ultherapy Decolleté 1 Na
Ultherapy Decolleté 2 Voor Ultherapy Decolleté 2 Na
Ultherapy Decolleté 3 Voor Ultherapy Decolleté 3 Na

Het natuurlijke verbeteringsproces van de huid zorgt voor resultaat

Er wordt voor de behandeling een echografische visualisatie van uw huid gemaakt. Hierdoor kunnen wij precies bepalen waar de behandeling het meeste effect heeft en de energie geleverd moet worden. Hierna wordt er hyper gefocuste ultrasound energie afgegeven op de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt hierdoor verwarmd zonder de huid of de omliggende structuren te beschadigen. De energie zorgt voor een reactie van de getargete cellen, hierdoor wordt het wondhelingsproces gestart. Dit zorgt voor afvoer van oude cellen en bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Ultherapie bevordert het natuurlijke verbeteringsproces van de huid, er wordt dus geen gebruik gemaakt van chemische stoffen, toxines, fillers of zelfs een chirurgische ingreep. Hierdoor kan de behandeling dan ook gezien worden als een natuurlijke manier van huidverstrakking. Het huidoppervlak en de omringende huidstructuren zullen niet beschadigen, wat ervoor zorgt dat de behandeling geen hersteltijd kent. U kunt dus zo verder met uw dag na de behandeling.

Resultaten Ultherapie Gezicht:

Resultaten Ultherapie Wenkbrauw:

Één behandeling is voldoende

Voor de meeste patiënten is een behandeling voldoende, eventueel kan wanneer het resultaat uitblijft een tweede behandeling toegevoegd worden. Het is namelijk niet zo dat een behandeling de tweede keer minder effectief is, de reactie op de ultrasound en de aanmaak van collageen is er nog steeds. Daarnaast is een periodieke behandeling goed om de natuurlijke veroudering van de huid tegen te gaan. De resultaten kunnen verbeterd worden door de behandeling te combineren met een behandeling met een fractionele CO2 laser. Deze gefractioneerde laser werkt vooral op pigment, de huidstructuur en rimpels, de combinatie met Ultherapie die de huid verstrakt kan een prachtig resultaat geven, zelfs na een behandeling.

Aanmaak van nieuw collageen

Verwijderen van oude cellen

Precieze en non-invasieve behandeling voor het meeste effect

Veilige behandeling onder het toeziend oog van een specialist

Het resultaat

Het resultaat van de Ulthera behandeling is een strakkere en stevigere huid, en dat zonder chirurgische ingreep. De strakkere huid zorgt voor een vervaging van de rimpels en lijntjes. Het resultaat is na 3 tot 6 maanden na de behandeling zichtbaar en blijft in ieder geval ook 3 tot 6 maanden zichtbaar.

Resultaten Ultherapie Kin:

Resultaten Ultherapie Nek:

Resultaten Ultherapie Decolleté: