Ultherapy resultaten

De resultaten van Ulthera kunnen variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van factoren zoals de huidconditie, de mate van huidverslapping en individuele reacties op de behandeling. Over het algemeen zijn de volgende resultaten mogelijk:

  1. Huidverstrakking: Ulthera stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, wat resulteert in een geleidelijke versteviging van de huid. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en een verslapte huid.
  2. Verbeterde contouren: Door het verstrakken van de huid kunnen de gezichtscontouren worden verbeterd, waardoor een jeugdiger en meer gedefinieerd uiterlijk ontstaat.
  3. Verminderde rimpels: Ulthera kan rimpels verminderen, vooral rond de ogen, mond en voorhoofd.
  4. Natuurlijk ogende resultaten: De resultaten van Ulthera ontwikkelen zich geleidelijk in de weken en maanden na de behandeling, wat bijdraagt aan een natuurlijk uiterlijk.
  5. Geen downtime: Ulthera is een niet-chirurgische procedure en vereist doorgaans geen hersteltijd, waardoor patiënten snel hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten.

Het is essentieel om te onthouden dat de resultaten niet permanent zijn, omdat het natuurlijke verouderingsproces van de huid doorgaat. Meerdere sessies en periodieke onderhoudsbehandelingen kunnen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Het duurt meestal enkele weken tot enkele maanden voordat je de volledige resultaten ziet van een Ulthera-behandeling. Dit komt doordat Ulthera werkt door de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren, wat tijd kost.

De meeste mensen zien duidelijke resultaten binnen twee tot drie maanden na de Ulthera-behandeling. Het definitieve resultaat kan echter per persoon verschillen, afhankelijk van de individuele reactie op de behandeling en de mate van huidverslapping.

Succespercentage resultaat huid verstrakken

Het succespercentage van Ulthera varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de individuele huidconditie, de behandelde gebieden, de leeftijd van de persoon en de ervaring van de behandelaar. Over het algemeen zijn de meeste patiënten tevreden met de resultaten van Ulthera.

In klinische onderzoeken heeft Ulthera aangetoond dat het effectief is bij het stimuleren van collageenproductie en het verstrakken van de huid. Veel mensen ervaren verbeterde huidverstrakking, vermindering van rimpels en een algeheel jeugdiger uiterlijk na de behandeling.

Het is echter essentieel om te begrijpen dat individuele resultaten kunnen variëren, en niet iedereen zal dezelfde mate van verbetering zien. Sommige patiënten kunnen meer sessies nodig hebben om hun gewenste resultaten te bereiken. Het succespercentage hangt ook af van realistische verwachtingen van de behandeling.

Afstemmen verwachtingen

Tijdens de vrijblijvende intake bespreekt de Ulthera Specialist de Ultherapy-procedure en wordt er samen voor de spiegel gekeken naar de zone(s) waar verbetering gewenst is. Op basis van hoe de huid eruit ziet zal worden bepaald of je de juiste indicatie hebt voor een behandelingen en hoeveel plaatsingen er nodig zijn om het door jouw gewenste resultaat te behalen. Dit wordt vastgelegd in een persoonlijk behandelplan.

Voor- en na foto's ulthera

De meest duidelijke resultaten van de Ultherapy behandeling zijn bij de meeste mensen tussen de twee en drie maanden na de Ulthera behandeling zichtbaar. Maar het resultaat kan daarna nog makkelijk doorwerken. Daarom plannen wij altijd na vijf maanden een eindevaluatie in.

Van iedere klant maken we uitgebreide voor- en na foto’s. Elke kliniek beschikt over een speciale fotokamer waar de contour met 360-graden-foto’s wordt vastgelegd. Op deze wijze kunnen wij het resultaat na vijf maanden exact op dezelfde manier uitvoeren en de foto’s vergelijken.

Alleen op die manier kun je het resultaat van een Ultherapy behandeling namelijk goed beoordelen. Ook zo benieuwd wat Ulthera voor jou kan betekenen?

Ultherapy ervaringen

Er gaat natuurlijk niets boven de ervaring van onze klanten om jouw keuze te maken. We laten ze daarom ook graag aan het woord. We mogen een aantal bekende Nederlanders tot onze klantenkring rekenen, maar Ulthera is natuurlijk voor iedereen.

De voordelen van Ulthera
8.000+ behandelingen