Wat kost een Ultherapy behandeling?

Wil je weten wat een Ultherapy behandeling voor jou kost, vraag dan een gratis en vrijblijvend consult aan. In zo’n consult bespreek je met een Ulthera specialist welke delen je wil aanpakken. De specialist geeft dan een advies en maakt dan een behandelplan met een prijsofferte. Je bepaalt dan, of op een later moment, of je wil starten of niet. Als je niet verder gaat, kost het je niets.

Ulthera prijzen

Met meer dan 2 miljoen behandelingen wereldwijd kun je op een pijnloze en niet-invasieve manier jouw huid verstrakken en verjongen bij Ulthera Kliniek. De Ultherapy kosten bespreek je samen met een specialist. Vraag een gratis consult aan en krijg advies over het aantal behandelingen. 

Om je een idee te geven, vind je hieronder ongeveer de prijzen per behandelingsgebied.

Ultherapy behandeling
Prijs
A Ultherapy Upperface
€ 345
B Ultherapy Upperface +
€ 470
C Ultherapy Wangen
€ 1200
D Ultherapy Submentaal / Onderkin
€ 550
E Ultherapy Kaaklijn
€ 1550
F Ultherapy Bovenlip
€ 190
G Ultherapy Bovenlip + Huidstructuur Kin
€ 270
H Ultherapy Hals
€ 950
Ultherapy Gehele gelaat (B, C, D & G)
€ 2050
Ultherapy Gehele gelaat + Hals (B, C, D, G & H)
€ 2890
Ultherapy Upperface & Wallen (onder ogen)
€ 470
Ultherapy Wallen (onder ogen)
€ 195
Ultherapy Decolleté
€ 800
Ultherapy Buik
€ 1950
Ultherapy Cellulite
€ 1950
Ultherapy Knieën
€ 1600
Ultherapy Armen
€ 1950

Sinds het grote succes van Ulthera zijn er diverse Chinese en Koreaanse aanbieders van ultrasound machines op de markt gekomen die aangeven eenzelfde behandeling te kunnen doen voor veel lagere prijzen. Bel ons graag eens als je wil weten wat de verschillen zijn met deze andere ultrasound behandelingen.

Wij werken in ieder geval met BIG geregistreerde behandelaars en onder verantwoordelijkheid van een arts en zijn NVCG erkend.

Wat kost behandeling bij Ulthera Kliniek?

Bij Ulthera Kliniek betaal je nooit teveel voor de zeer veilige behandeling. De technologie en wetenschap achter Ultherapy zorgen ervoor dat de behandelingen niet goedkoop zijn. Het is belangrijk dat de juiste apparatuur gebruikt wordt door gecertificeerde specialisten. Onofficiële apparaten zijn niet bewezen veilig (FDA gekeurd) en zorgen niet voor dezelfde resultaten. Er zijn bedrijven die misbruik maken van de populaire ultrasound behandeling. Pas op voor misleidende informatie en aanbiedingen.

Bij Ulthera Kliniek communiceren we openlijk over de kosten op onze website. Wil je meer informatie over de Ultherapy kosten voor een specifieke behandeling? Je bent altijd welkom voor een gratis consult.

Hoe wordt de prijs van een Ulthera behandeling bepaald?

De kosten voor een Ulthera-behandeling kunnen variëren en worden meestal bepaald door verschillende factoren, zoals het behandelgebied, het aantal sessies en individuele behoeften.
  1. Behandelgebied: De kosten kunnen variëren afhankelijk van het gebied dat wordt behandeld. Een groter behandelgebied kan meer tijd en middelen vereisen, wat de kosten kan verhogen.
  2. Aantal sessies: Soms zijn meerdere behandelingssessies nodig om optimale resultaten te bereiken, en elke sessie kan extra kosten met zich meebrengen.
  3. Individuele behoeften: De specifieke behoeften en wensen van de patiënt spelen ook een rol. In sommige gevallen kan maatwerk vereist zijn, wat de kosten kan beïnvloeden.
  4. Huidkwaliteit en collageen gehalte: Ook wordt de kwaliteit van de huid bepaald door je eigen leeftijd en leefstijl (bijvoorbeeld roken). Ook dit heeft weer invloed op het benodigde aantal sessies en welke verwachtingen we waar kunnen maken.
Het is belangrijk om te weten dat de prijs van een Ulthera-behandeling een investering is in de kwaliteit van de behandeling en de ervaring van de medische professional. Let er ook op dat soms goedkopere aanbiedingen niet altijd de beste keuze zijn, omdat de kwaliteit van de behandeling van groot belang is bij cosmetische procedures.
De voordelen van Ulthera
8.000+ behandelingen