Huid verstrakken

Naarmate je ouder wordt neemt het collageen in je huid af. Hierdoor wordt je huid slapper en ontstaan fijne lijntjes bij de wenkbrauwen, onderkant kin en kaaklijn, de hals en het decolleté. Ultherapy is een veilige en natuurlijk liftende behandeling zonder operatie om je huid te verstrakken. 

Als je het vervelend vindt dat je huid minder jong en elastisch is, kun je denken aan de mogelijkheden voor huidverstrakking. Ultherapy is een oplossing. Het is een liftende en verstrakkende behandeling zonder dat er een operatie of injecties nodig zijn.

Hoe verstevigd Ulthera de huid?

Je kunt de verslapte dunne huid verstevigen met Ultherapy. Het is een innovatieve en zeer effectieve behandeling waar geen chemicaliën of giftige stoffen bij worden gebruikt. Huidverstrakking met Ultherapy werkt door middel van micro-gefocuste ultrasoundenergie. Door geluidsgolven af te geven tot in de onderste huidlaag stimuleert Ultherapy de aanmaak van collageen en elastine. Deze stoffen komen van nature in onze huid voor en zorgen voor een jonge en elastische huid. Zo zorgt de behandeling voor een geleidelijk liftend effect en een verstrakking van de huid. 

Ben je toe aan een strakkere huid met gegarandeerd resultaat en zonder je huid te beschadigen? Dan is een Ultherapy behandeling iets voor jou. Gemiddeld duurt een behandeling tussen de 30 en 90 minuten. De precieze duur is afhankelijk van je individuele behandelplan en de zone die behandeld wordt. Binnen 3 maanden zie je resultaat: een gelifte en verstrakte huid. Verbeteringen van de huid kunnen tot wel 6 maanden optreden. Zie er weer zo jong uit als je je voelt!

HIFU of Ultherapy

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) en Ulthera zijn beide niet-invasieve medische procedures die gebruikmaken van ultrasone technologie, maar er is een verschil tussen de twee.

Huid verstrakken: De behandeling

Ulthera maakt gebruik van ultrasound, ook wel bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers.

Na het reinigen van je huid van de specifiek te verstrakken zones wordt er een gel aangebracht. De behandelapplicator wordt op je huid geplaatst en dan doet de ultrasoundenergie zijn werk. Eerst worden de diepe weefsellagen van de huid bekeken en het optimale niveau voor aflevering van de energie bepaald. Zo weten we precies waar we moeten behandelen om jouw huid optimaal te verstrakken. 

Daarna wordt de gefocuste ultrasoundenergie afgeleverd op de juiste diepte onder de huid. Dit alles gebeurt zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat, zal de aanmaak van nieuwe natuurlijke collageen en elastine worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na afloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft. Het is eigenlijk een facelift maar dan zonder chirurgische ingreep.

Huid verstrakken: resultaten

De behandeling zorgt ervoor dat het regenererende proces van de huid weer in gang gezet wordt. Het uiteindelijke resultaat wordt zichtbaar na zo’n 2 a 3 maanden. Klinische testen van de FDA geven aan dat de behandeling bij 9 van de 10 patiënten zorgt voor een zichtbare lift van het behandelde gebied.

Huid verstrakken: ervaringen

Ervaringen van de huid verstrakken bewijzen dat het écht werkt! Door onze methode zijn we in staat om op selectieve plekken gericht aan te pakken. Een ontzettend veilige en effectieve manier om de huid te verstrakken dus!

Uitleg Ulthera
Sebastiaan Kranenburg
KNMG Cosmetisch Arts

“Het is van essentieel belang om als cosmetische arts te beschikken over meerdere kwaliteiten strevend naar de optimale en gewenste zorg. Met een KNMG certificering kan de cliënt bewust en transparant kiezen voor kwaliteit. 

CS Team