Alternatief voor injectables

Ulthera is een alternatief voor injectables zoals b0t0x en fillers vanwege zijn niet-invasieve aard en unieke werking. Terwijl b0t0x en fillers de huid behandelen door middel van injecties, maakt Ulthera gebruik van geavanceerde ultrasone technologie om de diepere lagen van de huid te stimuleren. Dit bevordert de natuurlijke productie van collageen, wat leidt tot huidverstrakking en vermindering van rimpels zonder het gebruik van injecties. Omdat Ulthera niet-invasief is, zijn er geen naalden of chirurgische ingrepen nodig, wat zorgt voor minder downtime en een lagere kans op bijwerkingen. Het biedt dus een veiliger, pijnlozer en langduriger alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische methode om de tekenen van veroudering tegen te gaan.

Facelift zonder operatie

Een facelift, ook wel bekend als rhytidectomie, is een cosmetische chirurgische procedure die wordt uitgevoerd om tekenen van veroudering in het gezicht en de nek te verminderen. Tijdens een facelift wordt overtollige huid verwijderd en worden de diepere weefsels strakgetrokken om de gezichtscontouren te verbeteren en rimpels en verzakking te verminderen. Het doel is om een jeugdiger uiterlijk te herstellen en de huid strakker en steviger te maken.

Ultherapy is ook niet te verwarren met een liquid facelift. Bij een liquid facelift wordt gebruik gemaakt van injectables. Via injecties wordt het volume in je gezicht weer hersteld, waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar zijn. Ultherapy werkt op basis van ultrasoundenergie dat de natuurlijke collageen aanmaak in je lichaam stimuleert. Een natuurlijke verstrakking van de huid is het resultaat.

Ulthera wordt ook wel de “facelift zonder operatie” genoemd vanwege het vermogen om vergelijkbare resultaten te bieden als een traditionele facelift of liquid facelift, maar dan zonder de noodzaak van chirurgische ingrepen. Terwijl een facelift een invasieve procedure is waarbij de huid wordt gelift en strakgetrokken door middel van chirurgie, maakt Ulthera gebruik van geavanceerde ultrasone technologie om de diepere lagen van de huid te stimuleren.

Door het stimuleren van de natuurlijke productie van collageen en het bevorderen van huidverstrakking, kunnen de resultaten van Ulthera vergelijkbaar zijn met die van een facelift, maar zonder littekens, incisies of hersteltijd. Hierdoor is het een aantrekkelijk alternatief voor mensen die verjonging van het gezicht wensen zonder de risico’s en herstelperiode van een chirurgische facelift.

Wat is Ulthera?

Een Ulthera behandeling is dé huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrageluid. De behandeling is gericht op de juiste (en dus diepere) huidlagen.

Uitleg Ulthera
Sebastiaan Kranenburg
KNMG Cosmetisch Arts

“Het is van essentieel belang om als cosmetische arts te beschikken over meerdere kwaliteiten strevend naar de optimale en gewenste zorg. Met een KNMG certificering kan de cliënt bewust en transparant kiezen voor kwaliteit. 

CS Team