Hoe werkt Ulthera?

Ulthera maakt gebruik van ultrageluid, ook bekend van o.a. echo/duplex onderzoek en niersteenvergruizers. Net als bij andere behandelingen met ultrageluid wordt een applicator op de huid geplaatst en verschijnt er een beeld op het scherm zodat de behandelaar inzicht krijgt in de opbouw van de huid. Daarmee kan worden bepaald op welk niveau behandeling nodig is. Dezelfde applicator wordt vervolgens gebruikt om gefocuste energie af te geven op precies de juiste diepte onder de huid. Dit alles zonder de oppervlakte van de huid te beschadigen. Als reactie op de warmte die door de gefocuste energie ontstaat, zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Het resultaat is een geleidelijke verstrakking die na verloop van tijd een liftend effect van de huid tot gevolg heeft. Het is een facelift zonder te snijden.

Ulthera

Geen naalden / niet snijden
Ulthera is de enige niet invasieve FDA goedgekeurde procedure om huid te liften zonder te snijden of niet lichaamseigen stoffen in te spuiten.

Ulthera is geschikt om de huid te liften
– op nek en kin
– rond de ogen en mond
– décolleté

Gefocuste ultrasound, geen chirurgie
Ultra sound wordt al meer dan 50 jaar toegepast en is ruimschoots onderzocht in veel wetenschappelijke studies. Inmiddels is met Ulthera al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd.

Met behulp van echotechnologie en een duidelijke procedure wordt de behandelaar met behulp van schermbeelden begeleid om de behandeling zo efficiënt mogelijk uit te voeren. 

Geen toxines, geen fillers
Er wordt niet gesneden, niets met naalden gedaan. Geen vreemde stoffen in het lichaam.

Ulthera

Geen downtime, natuurlijke resultaten
Sommige patienten zien direct na de behandeling al resultaat. Ulthera is echter een geleidelijke behandeling waardoor nieuw collageen wordt opgebouwd. En in een periode van 2 tot 3 maanden de huid geleidelijk strakker en steviger wordt.