HIFU behandeling

Ulthera behandeling

Een Hifu behandeling is een niet-invasieve en effectieve huidverjongingsbehandeling. HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Een Hifu behandeling kan tekenen van veroudering helpen verminderen, rimpels verminderen en de huidtextuur verbeteren voor een frisse en jeugdige teint. Tijdens de hifu behandeling worden korte stoten ultrasone energie gericht op de beoogde gebieden om te stimuleren. Ultherapie is een type hifu behandeling met de nodige verschillen ten op zichte van de doorsnee hifu-apparaten.

Ulthera behandeling
Inhoud

Verschillen Hifu en Ultherapy

Ultherapie gebruikt een vergelijkbare techniek als bij een hifu behandeling. Hoewel beide behandelingen ultrageluid gebruiken om de natuurlijke huidverjonging te activeren zijn er wel degelijk verschillen. Zonder al te technisch te worden geeft Ultherapie de behandelaar de mogelijkheid om real-time de huidlagen te visualiseren en stelt ze hierdoor in staat om gerichter te werk te gaan. De microgolven dienen op de juiste huidlaag gericht te worden voor het maximale resultaat, dit is per persoon anders. Door de nauwkeurige techniek van Ultherapie zijn de resultaten vaak beter dan bij een gemiddelde hifu behandeling.

HIFU versus MFU

In de esthetische geneeskunde kennen we twee soorten echografie:

  • High Intensity Focused Ultrasound (HIFU): voornamelijk gebruikt voor medische doeleinden
  • Micro-focused ultrasound (MFU): gebruikt zeer gerichte energie om een specifieke huidlaag te bereiken

Ultherapie gebruikt Micro-focused ultrasound (MFU), terwijl Hifu gebruik maakt van High-Intensity Focused Ultrasound. Het belangrijkste verschil tussen deze twee technieken is de manier waarop de stralen in de diepere lagen van de huid terechtkomen. De MFU-methode is nauwkeurig gericht, terwijl Hifu meerdere stralen toepast die ook bot- en vetweefsel kunnen raken.

Veiligheid Hifu versus Ultherapy

Een ander belangrijk verschil tussen Ultherapie en Hifu zit in de toepasbare behandelingsgebieden en de goedkeuringen hiervoor. Ultherapie is de enige door de FDA goedgekeurde en CE-gemarkeerde behandeling voor zowel je gezicht als hals en decolleté. Veel Hifu-apparaten die in omloop zijn, zijn niet geheel gekeurd voor zowel gezicht, hals als decolleté door alle instanties.

Ultherapie inmiddels wereldwijd meer dan 4 miljoen keer als behandeling toegepast, in tegenstelling tot andere aanbieders. Daarom staat Ultherapy bekend als de meer betrouwbare behandelingskeuze. Al deze factoren zorgen ervoor dat er ook een verschil zit in kosten. Ultherapie is over het algemeen duurder dan een gemiddelde Hifu behandeling.

HIFU voor en na: Resultaten HIFU Behandeling

Gezicht
Wenkbrauw
Kin
Resultaat Ultherapie Onderkin
Nek
Resultaat Ultherapie Hals
Decolleté
Bovenarm

Gratis consult inplannen

Ons professionele team staat voor je klaar om je huid op een veilige en effectieve manier van binnenuit te liften en te verstrakken met onze non-invasieve Ultherapy HIFU behandeling. Tijdens dit consult ontvang je een persoonlijk advies en kun je al je vragen stellen aan onze specialisten over de HIFU behandeling. Het consult duurt ongeveer 30 minuten en is geheel gratis en vrijblijvend.

Laat hieronder jouw contactgegevens achter zodat we je snel kunnen verwelkomen in een van onze klinieken.

Gratis consult aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Adres*
Zodat we de dichtbijzijnste kliniek met u contact op kunnen laten nemen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.