Facelift zonder operatie

Een facelift zonder operatie en zonder littekens, het kan! Ulthera Kliniek is de grootste van Nederland met Ultherapy behandelingen. Bij de Ultherapy behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound om dieper in de huid van het gezicht te kunnen kijken en te behandelen in vergelijking tot andere collageen versterkende behandelingen.

Ultherapie is dé non-invasieve behandeling voor huidverjonging

Naarmate je ouder wordt neemt het collageen in je huid af. Hierdoor wordt je huid slapper en ontstaan fijne lijntjes bij de wenkbrauwen, onderkant kin en kaaklijn, de hals en het decolleté. Ultherapy is een veilige en natuurlijk liftende behandeling zonder operatie.

Resultaat facelift zonder operatie

Sebastiaan Kranenburg, cosmetisch arts bij IET Skin: ‘Wanneer je merkt dat je huid de eerste tekenen van huidverslapping laat zien, bieden non-invasieve behandelingen die aanmaak van collageen in de huid stimuleren uitkomst.’

Tijdens de behandeling wordt ultrasound energie in de huid afgegeven. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Door de toename van collageen in de huid wordt de huid als het ware strak getrokken en gelift op natuurlijke wijze. Ultherapy is de ideale behandelmethode voor huidverjonging zonder operatie en zonder hersteltijd.

Facelift zonder operatie met Ultherapy

Ultherapy is een zeer effectieve behandeling tegen verzwakte huid zonder dat je iets in je huid injecteert of er in laat snijden. Via ultrasoundenergie worden geluidsgolven afgegeven aan de onderste huidlaag. Dit stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in je huid. Collageen en elastine zorgen voor een jonge, elastische huid. De aanmaak van deze stoffen neemt af als je ouder wordt, waardoor je huid slapper wordt. 

Met Ultherapy zet je de klok als het ware een beetje terug door de natuurlijke aanmaak van collageen in je huid te stimuleren. Het resultaat: je huid wordt strakker en verjongt, net als bij een facelift. De behandeling is vrijwel pijnloos en er is geen hersteltijd nodig.

Uitleg Ulthera