Waarin verschilt deze methode van andere non-invasieve huidverbeteringsmethodes?

ULTHERAPIE is de enige huidverjongingsmethode gebaseerd op ultrageluid. Deze betrouwbare technologie behandelt alleen de juiste huidlagen (d.w.z. de geluidsenergie wordt gericht op de diepere huidlagen die behandeling nodig hebben; de bovenste huidlaag wordt ontzien, maar profiteert door het ondersteunend effect). Ook is het de enige behandelmethode waarbij de specialist letterlijk kan zien (op het scherm) wat er gebeurt. Dit maakt het mogelijk zeer precies te werken met een mooi resultaat.

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, indien nodig kan altijd een verdoving worden gegeven. De meeste patienten beschrijven het gevoel tijdens de ingreep als -lichte tot matige prikkeling- of -een gevoel van warmte onder de huid-. Dit is de ultrasone energie, waarop de werking van het liften en verstrakken van ULTHERAPIE is gebaseerd, die afgegeven wordt in het weefsel.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

U kunt meteen weer doorgaan met de dagelijkse werkzaamheden en er zijn geen speciale voorzorgsmaatregelen waar u rekening mee moet houden. Uw huid kan na de behandeling enige roodheid vertonen, maar die zal binnen korte tijd verdwijnen.

Is ULTHERAPIE veilig?

Ultrasone energie wordt in de medische wereld al meer dan 50 jaar gebruikt onder meer bij het vervolgen van de zwangerschap. Wetenschappelijk klinisch onderzoek heeft de veiligheid van deze therapeutische laatste toepassing aangetoond. Voordat u de behandeling ondergaat, is er altijd een intake-gesprek met de behandelend arts.