“Uiterlijk is belangrijk voor me. Ik ben inmiddels 52 en zie dat mijn huid hier en daar verslapt. Ulthera pakt dit aan door de aanmaak van collageen een enorme boost te geven. Mijn huid is daardoor veel strakker en ook egaler.” Leontine Ruiters 

WIE ZEGT DAT ULTHERA JOUW COLLAGEEN EEN BOOST GEEFT? O JA, DE WETENSCHAP!

Fajah Lourens kiest Ultherapy

Fajah benaderde ons omdat zij al goede ervaringen had met Ultherapy en ze haar enorm strakke en mooie kaaklijn zo wil houden.

Ze is 42 jaar (en inmiddels ook al oma😉) en slaagt er bijzonder goed in om de goede dingen te doen waardoor zij er prachtig uitziet en blijft uitzien.

“Uiterlijk is belangrijk voor me. Ik ben inmiddels 52 en zie dat mijn huid hier en daar verslapt. Ulthera pakt dit aan door de aanmaak van collageen een enorme boost te geven. Mijn huid is daardoor veel strakker en ook egaler.”

Wat is Ultherapy?

ULTHERA behandeling

Bij de Ultherapy behandeling wordt gebruik gemaakt van ultrasound om dieper in de huid te kunnen kijken en te behandelen in vergelijking tot andere collageen versterkende behandelingen. Met behulp van een echo kan onze behandelaar zien in welke huidlaag versterkt moet worden, zodat de behandeling alleen daar plaatsvindt zonder omliggende structuren te beschadigen. Niet alleen maakt dat de Ulthera behandeling veilig, het werkt ook het meest effectief omdat je precies ziet waar de energie moet worden afgegeven.  Bekijk de video voor een heldere uitleg door  één van onze collega’s.

Goedgekeurd door FDA

Ultherapy is de enige non-invasieve procedure die door de Amerikaanse FDA is goedgekeurd om op een veilige én effectieve wijze de huid te verstrakken en te liften. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 4 miljoen behandelingen uitgevoerd. Ulthera Kliniek is de grootste Ulthera behandelaar van Nederland.

Ulthera behandeling

Geen chirurgie

Wil je echt je resultaten behalen, maar zit je niet te wachten op snijden en spuiten? Dan is Ultherapy voor jou de oplossing. Bij Ulthera Kliniek streven wij ernaar om chirurgische ingrepen te minimaliseren en om eerst de huid te verbeteren van binnenuit. Bij de meeste cliënten zijn de resultaten al binnen één enkele behandeling zichtbaar. Leer hoe je jouw slappe huid kunt behandelen zonder chirurgische ingrepen en zonder langdurig herstel. En maak direct een gratis consult afspraak bij een van onze Ulthera Klinieken in Nederland. Hier staan onze Ulthera specialisten voor je klaar voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

Resultaten: voor en na

Gezicht

Wenkbrauw

Kin

Resultaat Ultherapie Onderkin

Nek

Resultaat Ultherapie Hals

Decolleté

Bovenarm